کود آهن

از مهمترین علایم کمبود آهن در گیاهان ، رنگ پریدگی و زردی برگها می باشد که این معضل در بیشتر مناطق زراعی کشور ما وجود دارد . اگر چه در تمامی گیاهان زراعی و باغی ، کمبود آهن می تواند مشکل آفرین باشد اما این موضوع به ویژه در گیاهانی نظیر سیب زمینی ، سویا و … بیشتر به چشم می خورد . یکی دیگر از علایم کمبود آهن در گیاه ، زردی یا سفیدی لبه برگهای گیاه می باشد . یکی از راههای کنترل کمبود آهن در گیاهان را می توان مدیریت کشت دانست . بدین معنا که در خاکهای آهکی فاقد آهن ، از کشت گیاهان حساس به کمبود آهن خودداری نماییم. همچنین عدم آبیاری بیش از حد و کوددهی نا متعادل و بی رویه میتواند از بروز کمبود آهن جلوگیری نماید .

کود آهن دارای ۶ درصد آهن با فرمول EDDHA  و اورتو اورتو ۴.۸ می باشدکه از طریق خاک و یا آبیاری مصرف میگردد که برای رفع کمبود آهن در محصولات باغی و زراعی و سایر گیاهانی که دچار کمبود آهن هستند توصیه میشود
کود آهن هایفر در بدترین شرایط خاک که خاک های قلیایی محسوب میشوند قابل جذب می باشد که به دلیل فرم اورتو-اورتو آن، سرعت و پایداراری جذب را بیشتر میکند وتوان از دست رفته گیاه را بازگردانده و با سبز شدن مجدد عملیات فتوسنتز را ممکن می سازد.